Menu

39 absolutt fantastiske steder du må se før du dør

Verden er fylt med ubeskrivelig skjønnhet, både menneskeskapte og naturlige, og det er vanskelig å si om en enkelt livstid ville  være nok til å virkelig oppleve alt sammen. De fleste av oss vil nok aldri se alt som verden har å tilby oss, men det er verdt et forsøk! Her er 39 utrolige steder rundt om i verden som definitivt er verdt å legge til listen over ting man må gjøre før man dør.

Noen anser det å reise for å være en luksus, eller en unødvendig belastning, mens andre anser det for å være svært viktig for å leve et rikt liv. Atter andre har ikke engang mulighet til å ta denne avgjørelsen. Men hvis du er plaget med et tilfelle av reisetrang, vet du at det å se verdens severdigheter kan være en dypt rørende og verdifull erfaring.

Det er en flott og vakker verden vi lever i, så sørg for å se så mye av den som du kan før du permanent legger inn årene! Her er et utmerket sitat fra St. Augustine som forhåpentligvis vil inspirere deg til å få foten ut døren: “Verden er en bok og de som ikke reiser leser kun én side.”

1 | Bagan, Myanmar

amazing-places-to-see-before-you-die-1

Bilde: Martin Sojka