Menu

Forsvarsminister av Canada kunngjør på TV nyhetene om at romvesener er her for å hjelpe menneskeheten

Jeg er veldig klar over at bare fordi noen sier, uansett hva slags “stilling” de sitter/satt i, betyr ikke at det er sant. Imidlertid unntak kan gjøres hvis det er bevis som går utover deres ord og kan bevise det de sier. Det er opp til deg å velge hva du vil tro eller ikke.

Paul Hellyer var den kanadiske ministeren for National Defense i 1960 under den kalde krigen. Han var ansvarlig for å kombinere det kanadiske flyvåpenet, marinen og hæren inn i det som er kjent i dag som de kanadiske styrker. Han var den høyest rangerte personen (på papir) på innsiden av det amerikanske forsvarsdepartementet for Canada. Dommer Paul Hellyer er den høyest rangerte personen blant alle G8-landene, som åpenlyst snakker om UFOer og utenomjordiske.

Han har snakket om UFOer og utenomjordiske i ganske lang tid nå, og han har nylig gjort en opptreden på RT news om at det er minst fire kjente arter som har besøkt Jorden i tusenvis av år.

Ved pensjonering, begynte Hellyer å blåse i fløyta på UFOer og utenomjordiske. Hans vitnesbyrd er støttet opp av hundrevis av andre med høy rangering, militære og politisk personell over hele verden. Inkludert offisielle dokumenter utgitt av dusinvis av regjeringer over hele verden som offisielt har anerkjent tilstedeværelse av UFOer.

Jeg tror det er også viktig å påpeke at den kanadiske regjeringen nylig erkjente det faktum at ulike føderale etater, inkludert Transport Canada, RCMP og Department of National Defence brukes til å spore og undersøke UFO-observasjoner. (1) De hevder å ha stoppet disse programmene, noe som motsier forsvarets statsråden (Hellyer`s) påstander. Det er god grunn til å tro, og mye tyder på at noen av disse UFOer er faktisk utenomjordisk romskip (ikke alle militære), og aktivitetene til de som er ansvarlige for disse programmene går langt utover bare sporing av UFOer, men inn kontakt med ulike utenomjordiske raser, andre klassifiserte teknologisk utvikling og mer.

Her er noe av hva Paul Hellyer har å si, for mer du kan se videoklippet under:

“I en av sakene under den kalde krigen i 1961, var det om lag 50 UFOer i formasjon som fløy sørover fra Russland over hele Europa. Den øverstkommanderende var veldig bekymret og var i ferd klar til å trykke på panikk-knappen når de snudde og gikk tilbake over Nordpolen. De bestemte seg for å gjøre en undersøkelse, og de etterforsket i tre år, og de bestemte seg for at med absolutt sikkerhet at fire forskjellige arter, i hvert fall, har vært på besøk på denne planeten i tusenvis av år. Det har vært mye mer aktivitet i de siste to tiårene, spesielt siden vi oppfant atombomben. De er veldig opptatt av det, og hvis vi vil bruke det igjen, fordi hele kosmos er en enhet og det påvirker ikke bare oss, men andre mennesker i kosmos. De er veldig redd for at vi kan begynne å bruke atomvåpen igjen, og dette vil være veldig ille for oss, og dem også. “- Paul Hellyer

“Mange er godartet og velvillige, og noen er ikke. De kommer fra ulike steder, i en lang tid visste jeg kun om de som kom fra forskjellige stjernesystemer, Pleadies`ene. Det er utenomjordiske som kommer fra Andromeda, og de ​​som bor på en av Saturns måner. Det er en føderasjon av disse menneskene, og de ​​har regler, de er en av dem at de ikke kommer i konflikt med våre saker med mindre de er invitert. De har akseptert det faktum at dette er planeten vår, og vi har rett til å styre den, men de er veldig opptatt av at de ikke tror at vi er gode forvaltere av planeten vår. Vi ødelegger planeten vår, vi gjør alle slags ting som vi ikke burde gjøre, og det liker de ikke. De har gjort det klart, og de ​​har gitt oss en advarsel. “- Paul Hellyer

“For flere tiår siden, advarte besøkende fra andre planeter oss om hvilken retning vi var på vei, og tilbød seg å hjelpe. I stedet tolket noen av oss deres besøk som en trussel, og bestemte seg for å skyte først og spørre etterpå. Det er ironisk at USA bør være med å kjempe enormt dyre kriger, angivelig for å bringe demokrati til disse landene, når det i seg selv kan ikke lenger kan bli kalt et demokrati når billioner, og jeg mener tusenvis av milliarder av dollar har blitt brukt på sorte prosjekter som både kongressen og øverstkommanderende har blitt holdt skjult i mørket. “- Paul Hellyer